JYSK Sunndalsøra er ett steg nærmere

0
335

«JYSK har tilstedeværelse i 52 land og har i mer enn 2700 butikker samlet under merkevaren JYSK og Dänisches Bettenlager, så det er en enormt stor ære å ha en av de tre butikkene som står igjen i utvelgelsen.» sier Martina Pohjanen, Country Manager i JYSK Norge,

De gjenværende butikkene i konkurransen om å bli «Verdens beste JYSK-butikk» er JYSK Sorø i Danmark, JYSK Brasow i Romania og selvfølgelig JYSK Sunndalsøra fra Norge.

”Det er utrolig å få lov å være en del av dette knippet butikker – og JYSK Sunndalsøra var også i meget sterk konkurranse fra andre butikker i Norge. Hadde vi fått lov å nominere flere butikker tror jeg faktisk at vi hadde hatt en reell mulighet for å ha samtlige nominasjoner nå i siste utslagsrunde” sier Andre Skåre, Distriktssjef Nord-Vest i JYSK Norge.

Butikksjef, Ole Anders Eidsør bemerket i forrige utslagsrunde at kontinuerlig vedlikehold av butikken, gode medarbeidere, god ledelse og ikke minst lojale kunder var en forutsetning for å bli vurdert og for å score høyt i konkurransen – nå som konkurransen tilspisser seg vil disse elementene bli ytterligere forsterket i evalueringsprosessen.

”Vi følger den videre prosessen med argusøyne og er, uansett videre utfall, ekstremt fornøyde med den innsatsen som legges ned i JYSK Sunndalsøra; eller for den del de 94 andre JYSK-butikkene i Norge, som absolutt også fortjener honnør og premiering.» tillegger Martina Pohjanen.

Den første JYSK butikken i Norge åpnet i 1988 og JYSK Norge teller i dag 95 butikker med nesten 1000 ansatte.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here